Påmelding

PÅMELDINGSKJEMA

Navn

E-post (*)

Telefon

Postadresse

Jeg ønsker følgende dato

Jeg vil bruke
 Snowboard Ski

Noe annet du vil si til oss?

BETINGELSER VED PÅMELDING TIL KITEKURS.

BESTILLING

Påmelding gjøres ved å sende inn påmeldingssjemaet på denne siden

AVBESTILLING AV KUNDE

Kitekurs som avbestilles inntil 7 dager før kursstart vil ikke bli fakturert. Avbestilles et kurs når det er mindre enn 7 dager igjen til kursstart, vil man bli fakturert for kursavgiften. Man har selvsagt muligheten til å melde seg på et kurs senere i sesongen, uten ekstra betaling.

Man må avbestille kitekurs på e-post til info@skikite.com

VIND- og KITEGARANTI

Vi garanterer at du lærer å kite.

Er det ikke vind eller andre forhold som gjør det vanskelig med å gjennomføre kurset, vil Skikite.com gi alle kurselever muligheten til å melde seg på et nytt kurs uten ekstra kostnad.

Dette gjør vi for å sikre at alle som tar kurs med oss får en fin og lærerik opplevelse, og lærer å kite.

DIVERSE

Skikite.com vil gi nødvendig undervisning og stiller med alt av kiteutstyr som kreves for å gjennomføre kurset effektivt og sikkert. Det er instruktørens beslutning om hva slags tilpasninger som gjøres på kurset, med tanke på sikkerhet eller ugunstige værforhold under kurset.

Alle kurselever må være klar over at snøkiting kan være potensielt farlig og foretas helt på deltakers egen risiko. Ved betaling av et kitekurs bekrefter vedkommende at han/hun har lest, forstått og akseptert betingelsene som står på vår nettside og bekreftelsen som er sendt på mail .

I de aller fleste tilfeller vil verken vind eller avmeldinger være noe problem, og vi strekker oss lagt for at du skal bli fornøyd.

UNDER 18 år

Deltagere under 18 år må ha med skriftlig godkjenning fra foresatte.
Hvis du er under 16 år må en foresatt være til stede til enhver tid hvis ikke annet er spesifikt planlagt. Deltakelse fra foresatte er ikke nødvendig men anbefales da det er en fin erfaring å dele og ikke minst kjempemorsomt.

Vi forbeholder oss retten til å endre vilkårene når som helst, samt avlyse kurs dersom det er for få påmeldte. (Dette pleier ikke være et problem). Oppdatert versjon vil alltid ligge på www.skikite.com

Ses på fjellet!